Direktlänk till inlägg 11 augusti 2007
1 portion
5,5 points
1 tsk vetemjöl
1 dl standardmjölk
1/4 fiskbuljongtärning
1 tsk pressad citron
1 krm dragon
1 krm rosmarin
1 krm körvel
150 g torskfilé
2 krm salt
Tillbehör:
50 g kokt purjolök
75 g kokta morötter
1,5 dl kokt ris
Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Tillsätt buljong, citron och kryddor.
Låt såsen koka upp. Salta fisken, vik ihop den om filén är tunn och lägg ner den i såsen. Låt fisken sjuda på svag värme under lock ca 5 min. Servera med kokta grönsaker och ris.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|