~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under januari 2008

Av Cina - 28 januari 2008 16:11

ja nu har man vart i Stockholm och vi är hemma o välbehållna. Allt gick bra både upp o hem. Men oj så trött jag har vart idag. Jag var med Sari upp till avdelning 5 där hon nu ska vara ett par dagar. Underbar sköterska tog hand om henne. Och hon fick värktabletter direkt vi kom i förebyggande syfte. Och hon skulle ner på op kl 11:30. Kändes lite dumt att gå ifrån henne. Men jag var tvungen att gå efter 20 min för Håkan satt ute i bilen. Men jag kramade om henne o sa detta kommer att gå bra , detta fixar du. Ja sa hon här och nu börjar mitt nya liv.....jaaaaaa sa jag o kände att mina tårar var påväg. Så jag sa hejdå o så gick jag. Och vi styrde kosan hem mot Västerås. Och så när vi kom tillbaks till Västerås så åkte vi förbi Patriks jobb o jag berättade lite. Så fick han o jag varsitt sms o kl var då 10:15 och sms:et löd "obytt o klar åker ner till op nu". Så nu när kl var 15:00 så ringde jag till IVA och frågade om hon var där o då hade hon nyss kommit från op o det hade gott bra inga fel alls men hon hade inte vaknat ännu. Så jag ska ringa ikväll vid 19 och fråga hur hon mår då. Ja nu vet ni hur min dag har sett ut. Nu har jag huvudvärka. Kommer att uppdatera under kvällen...


Av Cina - 27 januari 2008 21:06

Imorgonbitt kl 5:30 ska Håkan och jag köra upp min sonhustru frufiona till Stockholm och Ersta sjukhuset för operation. Hon ska opereras imorgon efter kl 13:00. Hon ska nämligen göra en GBP = gastric by pass operation för att gå ned i vikt och hon gör denna för sin hälsa. Hur roligt är det att ha både socker och jätte högt blt när man är ung.Ont i knäna och så jobba heltid, hon jobbar som undersköterska på förlossningen. Hon har provat allt vad bantning heter o detta var enda utvägen för henne. Jag hoppas att alla min bloggvänner går in o önskar henne lycka till och att ni sedan vill följa hennes blogg när hon kommer hem. Hon  kommer nog hem till nästa helgen o jag kommer hålla er underrättade under tiden. Kan ju även tillägga att även jag har gjort denna op när jag var ung. Men nu är den mer strikt än när jag gjorde den och massor med kontroller. Så nu ska jag inte vara uppe så länge ikväll för då är jag för trött att komma upp imorgon.


Av Cina - 27 januari 2008 14:40

Idag skiner solen men det blåser kallt ut. Men ändå är det ju sol. På fm tog jag ner köksgardinerna och tvätta av fönstren invändigt. För kallt att tvätta yttre fönstret. Jag strök gardiner och satte upp dom det var fint eller det duger till oss. Sedan dammsög Håkan o jag håller nu på att tvätta mattorna i köket. Och så har jag lite annan tvätt oxå. Bästa att passa på medan jag känner mig något så när pigg.


Ja ni kära vänner snart är det påsk oxå, vi firar inte Påsken på något speciellt sätt. Lite ägg o sill sedan är det inte så mycket mer.




Av Cina - 26 januari 2008 21:52

Ny bilbälteslag fr.o.m 1/1-2008

DET KAN RÄDDA LIV!


  DET KAN RÄDDA LIV! Hahahahahahahahahaha

Av Cina - 26 januari 2008 14:48

Har lagt in en ny omröstning kolla till höger i spalten.

Roligt att veta vad mina bloggvänner tycker!!!


Av Cina - 26 januari 2008 14:06

nu är man väl "TANT" när man börjar tycka om pelargoner.......hahahahaha

Idag var jag ut och köpte mig 2 st engelska pelargoner tyckte att de var så himla fina. Ja kan ju säga som så att pelargoner har jag INTE tyckt om tidigare har tyckt att det är "tantblommor" ja förknippar pelargoner med gammla tanter typ farmor o mormor de hade alltid de i sina fönster. Sedan tycker jag att det luktar illa om bladen o så får jag klåda på fingrarna när jag ska knippsa av torkade blad. Men nu är det så att jag har nog ändrat mig tycker att dom är riktigt fina o dekorativa. Så det blir nog kanske några flera vad det lider. Ska nog ha pelargoner i mina blom lådor i sommar kanske. Jaja vi får se men som sagt vackra tyckte jag dessa var!

Sedan om jag kan sköta dom är ju en sak men annars överlåter jag det till Håkan för han är jätte duktig på blommor.

Som ni kanske har förstått så älkskar jag färgen LILA....=))


Av Cina - 25 januari 2008 19:10

Ojojoj vilken bakssmälla jag har idag....ja inte av sprit utan av tabletten jag tog igår kväll. Ska man ha det så här varje dag så så vetti 17 hur det ska gå......hahahahaha. Känns som om jag har vart på världens brakfest inatt.

Sov från 01:00 till 11:15 idag har ej vart vaken på hela natten. Håkan väckte mig då  annats har jag nog sovit än. Ojoj så trött jag var när han sa att han tyckte att jag skulle komma upp. Och jag har inte vaknat ännu.

Så kom våra kära grannar in så jag fick slänga på mig lite kläder. De kom in med en tulpanvas och en stor bukett tulpaner som ni ser bild på nedan. Urtjusig bukett. Ja man är som en trasa, men nu tänkte jag att jag kanske ska ta denna tablett varannan dag för så här kan man ju inte vara varje dag. Men det stod ju att man kunde bli så här kallas ju för (hangover).


Idag har jag kokat rotmos och fläsklägg till mina goa grannar. Och sedan har jag lagat pepparrotskött till oss så nu har vi ätit det. Båda grannarna fick mat idag oxå...hahaha.....Så Ruth du måste försöka få en liten 1:a här i närheten så även du kan få smaka av maten....hihihi hahaha.


Tack Ruth för en mycket trevlig telefonsamtal igår. Skönt att få pratat av

 sig ibland. Tack för att du orkar lyssna!!!


VILL TACKA ER ALLA SOM PEPPAR MIG O SOM ORKAR LÄSA OM MINA PILLER!!!!!


Nu önskar jag er alla en TREVLIG fredagskväll....

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards