~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under februari 2008

Av Cina - 13 februari 2008 15:06

ja så känner jag mig just nu. Är himla pigg o jag känner mig lätt som en fjäder. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Idag så frågade jag Birgitta på ljusterapin om min mage som jag har haft ett par dagar. Och det kunde vara så att det är en massa skit som frigör sig i min kropp. Hon tror att jag är en människa som verkligen tar åt mig av ljuset. Och idag var det samma sak seg o trött den första timman sedan pigg som F*N. Känns så skönt att jag mår så pass mycket bättre.


När vi kom hem idag så ät vi en macka o en kopp te så skulle jag vila en stund bara. Så ringde min sonhustru o sa att hon ville ha kaffe och att hon hade sin vän Helena med sig. Ok det var bara att masa sig upp o sätta på kaffe. Men jag vart pigg ganska så snart. Vi fikade och satt o snacka lite goja de var inte kvar så länge. Fick jätte fina röda tulpaner av Sari ....TUSEN TACK. Är ju en stor älskare av dessa vackra blommor.



Av Cina - 12 februari 2008 16:33

Igår började jag springa på toa så det sved till slut i ändan....ojoj ajaj.

Natten var lugn och så innan jag skulle iväg imorse så var det dag för ett toabesök. Och sedan var det frid o fröjd. Ljuset gjorde mig lite trött den första timman, men gick sedan över. Och väl när jag kom hem så började detta springande på toa igen och nu törs jag snart inte gå mer för det svider som eld. Har smörjt med salva. Men hujeda mig så obehagligt. Och jag kan inte finna ut om jag har ätit något olämpligt eller så. Men Håkan sa så här " regnet ska ut och solen in"  ganska så fyndigt.....hahahaha . Jag vet inte om det kan vara så att allt gift o skit som jag har i kroppen frigörs nu när man går i ljusetstecken. Ska fråga Birgitta imorgon om det kan vara så. Har vart lika pigg idag fast jag setat mest på huset!



Av Cina - 12 februari 2008 06:44

Jaha ja då e man uppe med tuppen igen, pigg även idag fast det är tidiga morgon. Var uppe före innan klockan ringde. Visst kan jag tycka att det är mitt inatten men som sagt det börjar ju ljusna nu så här dags. Snart är det dags att åka iväg till psyk på ljusterapin. Igår kom det 3 st nya tjejer så nu är vi 5 st som sitter som spöken. 2 st slutade ju i fredags. Så jag trodde att det bara skulle var 2 igår men tji fick jag. Ohhhh jag önskar att alla fick prova på detta ljus......för det hjälper iallafall för mig. Är ju så pigg mot vad jag har vart. Igår fick jag ett ryck  när klockan var 15 att jag skulle börja städa lite så jag dammsög o torkade golv. Och då kände jag att fy 17 så piggelin jag är. Solen ute gör nog sitt till oxå. Fågel sången oxå. Såg igår att skaterna håller på att bygga sina bon. Lite tidigt kan jag tycka men men allt är ju tidigt......nu skall jag ge mig iväg...


Ha en fin dag alla bloggläsare!

Av Cina - 11 februari 2008 14:43

Ja imorse åkte jag iväg på ljusterapin och det var skönt. Och idag är jag pigg som en nötskrika. Lite trött var jag när jag kom hem men det gick över. Solenskiner och fåglarna kvittrar som sjutton ute. Är det VÅREN som är påväg......nääää törs inte tro det ännu. Har kollat på min magnolia o visst ser det ut att komma något på grenarna men jag vet ej hur det ser ut. Marianne kan du inte fota din så jag får se hur den ser ut!!!!????? Jag sätter ut en bild här på hur min ser ut. Dessa små utskott har jag massor av på mina grenar är det knopp tro????? Är ju som sagt vad första året jag har den, satte den ju senvår förra året o då blommade den inte utan det var bara blad.

Av Cina - 10 februari 2008 15:01

Sitter här och funderar på om Försäkringskassan betalar ut ränta på pengar som dom håller inne!!!???? Näää kan inte tro det....*morrar*

Det är så här att man man Håkan är ju Dansk medborgare och har bott och jobbat där i 30 år av sitt 57 åriga liv. han har nu fått sjukpension och alla papper o så är klara o Danmark har godkänt hans pension. Han blev sjukpensionär här i Sverige i Augusti 2007. Och som sagt alla papper skickades iväg. Från Danmark skulle vi få vänta på besked i  4-7 månader och för 14 dagar sedan så vart det klart. Håkan fick papper från DK på hur mycket han skulle få o från vilken månad. Ok...han skulle få från månad 10 till månad 2 i år o det skulle han få rekruativt. Och det var sänt till FK i Sverige. Och då funderar man ju varför????? Jo då har denna regering bestämt att att de ska sam köras med EU. Ok Håkan ringde till FK  här i Sverig o fick till svar att vi måste kolla så att du inte är skylldiga oss några pengar innan vi kan betala ut dessa pengar. Vadå sa Håkan är jag skylldig er pengar, det kan jag aldrig drömma om sa han. Han har alltså fått ut 2.200:- i månaden från FK i Sverige. Han har ju bara jobbat 50% här. Så han sa jag kan inte tänka tanken att jag är skylldig er pengar. Ja men vi måste kolla efter sa hon. Jaha sa han då hur lång tid ska det ta då.....svaret var det kan ta upp till 2-3 månader innan du får dina pengar. Men hur tusan kan dom behålla pengar för alla månader som redan gått det kan jag inte fatta. Dom kan ju ge han för 4 månader o behålla februari om det nu är så han är skylldig de pengar. Han frågade damen om han fick ränta på dessa pengar men det svarade hon inte på. Och detta gäller mycket pengar det är 5 siffrigt belopp. Mycket pengar för oss som har levt snålt en längre tid. Men tur att från den 31 mars så kommer hans pension från Danmark direkt in på hans konto. Skall bli spännande o se hur länge de ska ligga på hans pengar. Usch så frustrerad man blir på denna byråkrati.


Av Cina - 9 februari 2008 13:41

Även jag har börjat sticka lite smått har fått sådan insperation av alla andra som visar sina fina alster här på bloggen. Men jag har bara börjat för jag skulle se hur det såg ut o om jag klarar av det med mina händer o armar. Och det funkar så där, men till detta gran har har för smala stickor o jag har inga andra men får väl gå o inhandla ett par grövre när jag får lön. Ska även se om jag kan få tag på något annat garn. Men som ni ser så har jag provat iallafall.....hahahahahaha

Av Cina - 8 februari 2008 22:04

Att använda whisky till........


 En svensk och en norrman var på tur i fjällen mitt i en snöstorm.  Norrmannen förfrös de mer 'ädla delarna' och de satte av i full fart  till närmsta hotell för att få skydd. Väl framme bad svensken oroligt att   norrmannen skulle uppsöka läkare för sina frostskador, men norrmannenbara skrattade och sa att han kunde minsann ett effektivt knep

  Nyfiket knackade svensken snart på norrmannens hotellrum för att se vad det kunde vara för knep.

   Där inne satt norrmannen med snoppen i ett glas whiskey.


  

   - Det där kan väl ändå inte fungera, sa svensken bestört.

   - Läs på flaskan, sa norrmannen: Ballen Tines!


Av Cina - 8 februari 2008 10:13


Idag är det fredag igen o jag har vart på sista ljusbehandlingen för denna vecka. Nu har jag nästa vecka kvar. Jag säger bara så här .........detta hjälper mig o jag är pigg igen....är inte så trött o så lätt irriterad längre.

Idag har en av tjejerna lämnat oss för hon var klar. Och jag hoppas att det kommer att gå bra för henne. Idag satt vi o talade om att man kanske skulle ta o öppna ett ljuscafe här i stan, men kom fram till det att det fanns redan ett. Men vad gör det om det skulle finnas två.....inget tycker jag. Då skulle jag kunna baka bröd o göra mackor , tycker att det är en strålande ide. Jag visar nu lite bilder från vårat vita rum. Och av sekretess skäl så har jag tagit bort huvudena på mina kompisar. Hoppas ni förstår det.....så håll till godo med dessa bilder.


Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards