~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under maj 2008

Av Cina - 25 maj 2008 20:36

Tack Ruth för att du sa till att det var fel i mitt inlägg "Morsdag hela dagen" Klart jag vill ha kommentarer........

Måste vara jag som satt en prick i fel ruta, ja det är nog tur att jag snart får mina nya glasögon....

NU GÅR DET ATTT LÄGGA EN KOMMENTAR PÅ DET INLÄGGET!!!!!



Av Cina - 25 maj 2008 17:56

Vaknade kl 7 o var piggelin gick upp o satte mig på altanen. 7:30 kom Håkan upp så vi satt där o småpratade. Sedan åt vi frukost och så styrde vi kosan ut till Skultuna vid 9:30. Vi skulle ju hämta upp Patrik för han skulle in till stan på ett sponsorjippo. Och Sari hade jobbar natt så hon sov. När vi hade släppt av honom så styrde vi kosan ner på våran marknad som vi haft här under helgen. Och igår så skickade vi med våra kära grannar pengar för att de skulle inhandla lite korv åt oss för vi hade enats om att inte åka ner. På em kom Patrik o Sari på en fika o då sa dom att det var ganska stor marknad i år. Så då sa jag till Håkan vid 17 tiden att vi åker ner o kollar runt lite. Och sagt o gjort, visst marknaden var stor , större än den brukar vara på Våren. Jag hittade en par jeans i piratmodell som jag tycket var riktigt snygga så dom fick det bli. Sedan så vart det lite strumpor till gubben med lös resår. Sedan vart det langos för min del. Ja så ringde jag till min kära mor när vi kom hem o då hade de oxå vart där på markanden o då frågade jag mamma vad de hade köpt. O så talade jag då om att jag köpt jeans o då säger hon sådana skulle jag vilja ha. Så det var därför vi var ner idag oxå. Så mamma fick sig ett par o så köpte jag en snygg jumper till henne oxå. Sedan hade det jätte fina tavlor, och min bros pojke tar studenten den 5 juni så då passade jag på att köpa 2 st till honom för han har precis nyss flyttat hemifrån och hade inga tavlor. Ja sedan när vi handlat klart så åkte vi till Köping till mamma o pappa. Ohhhh mamma vart så glad o hon vart så snygg i kläderna. Så där fikade vi o så fick vi tårta. Ja sedan så styrde vi kosan hem o var hemma vid 13:30. Så nu har även denna dag gått. Ett underbart fint väder har vi haft men jag är fortfarande förkyld med hosta. Så jag har inte vågat tagit av mig min sommarjacka när vi var ute. För jag fryser ibland. Undrar hur länge denna hemska förkylning ska sitta kvar.


Hoppas att alla mammaor har haft en fin dag!


Av Cina - 24 maj 2008 19:21

Blev firad idag istället för imorgon, då min son kommer att stå vid Hans Persson och grilla korv men innebandytjejerna Rönnby Tigers. Är något sponsor jippo.

Denna gulliga stengods katt fick jag va Patrik, visst är den fin.

Skall köpa en blomma o sätta i den. Sedan skall jag bara hitten en lämplig plats till den. Tusen tack snälla Patrik, Sari får oxå hänga med på ett hörn.


Även om jag inte är Håkans mamma så fick jag dessa söta trädgårdstomtarna av honom.

 De lyser så fin.

 Dessa skall jag sedan ha i den nya rabatten.


Jag önskar ER ALLA MAMMOR en fin Söndag!

Av Cina - 23 maj 2008 14:39

Ja nu har vi fått rabatten fixad nu är det bara att invänta att Anna ska komma o plantera det jag har beställt o så kommer staketet upp på fredag nästa vecka. Ja tror o hoppas på att det kommer att bli fint eller vad tror ni mina kära bloggvänner!!???







Idag har vi vart ut o handlat lite inför helgen inte för att det blir något speciellt som händer. Dom hade fått hem färska vitkål så då köpte jag ett huvud så idag blir det kålpudding. Tycker det är så himla gott att göra på färsk vitkål. Sedan fick jag för mig att vi skulle ha färsk potatis men tror ni dom hade det näää den den var slut. Så typiskt men men får köpa det en annan gång. I måndags fanns det o då kostade den 39:90 kg o då tyckte jag att den var alldeles för dyr men idag kostade den 19:90 o visst är det oxå dyrt men hade tänkt kosta på oss det till kålpuddingen. Men så vart det nu inte. Snart kommer den att kosta under 10:an o till midsommar brukar den ju kosta 10 ÖRE kilot här på Maxi.


Min förkylning har satt sig riktigt fast hos mig den vill inte ge sig alls hostar o snorar om vart annat. Är nu 14 dagar sedan jag vart förkyld.

Men det kommer säkert att sitta i en längre tid verkar som om det är svårt att bli av med den.....


Ha en fortsatt bra dag i solen!!!

Av Cina - 22 maj 2008 21:08

Ja då var vi hemma igen o vi står på fast mark. Resan har vart underbar. Roligt o mysigt på alla sätt o vis. God mat, gott att dricka, fin dansmusik och trevlig sällskap vad mer kan man bergära. Mycket folk var det. Vi hade smörgåsbord beställt till kl 20:30 igår kväll men kom på att det blir alldeles för sent att äta då så vi bokade om det så fick äta det igår kl 13:00 istället.

Så igår kväll åt vi på en annan restaurang, vi åt kalv kött o mandelpotatis, smakade inte helt fel. Vi fick ju 218:- tillbaks från smörgåsbordet för det var billigare på dagen än på kvällen. Så vi fick en check så den använde vi på det andra stället. Vi kom i säng vid 02:30 och så låg vi nog o pratade till kl4:00. Men jag var så himla förkyld för när jag väl kom ombord så började näsan rinns o ögonen oxå. Och så höll det på hela kvällen så när jag la mig så började jag hosta, ja var inte kul. Karin somnade men jag sov 1 timm pågrund av täppt eller rinnande närsa o en hemsk hosta och för att inte väcka henne så hostade jag i kudden. Ja sedan idag så har näsan o ögonen runnit på mig hela tiden. MEEEEEEEEN när vi kom in i bussen så var det som bortblåst  ingen rinnande näsa o ögon. Fast nu har det börjat igen detta var en himla konstig förkylning.


Thorleifs i alla ära men inte kan jag säga att de var så himla bra heller. Visst jag har sett o dansat till dom förr. Det är ju ingen orkester som bjuder på sig själva, nääää lite tråkiga på scen var dom allt. Sedan skulle ju Tony Irwing vara med men si honom såg vi inte till så det var ju lite tråkigt.


Handlat har jag gjort blev både det ena o det andra, Amarulla,  Kahlua, Whisky och en svart vodka. Det var extrapris på dom alla. Ja så vart det ju lite godis oxå. Både till grannens barn o till Håkan och till mig....hahahaha


Ja nu är man lite sliten kan jag säga, så det blir att hoppa i säng tidigt ikväll. Kan ju säga att det vart en enda bild tagen o det är på hytten våran o det är Karin som ni ser på bilden.




Av Cina - 21 maj 2008 08:16

Ja då var det dags igen att ta sig en tur till Åland. Det är Karin o jag som ska åka igen. Skall bli både skönt o mysigt. Och vi ser ut att få fint väder.

Ja tror att jag ska ha min lila tunika på mig nu när jag åker. Den kanske är fin trotts allt. Lite svårt att veta vad man ska ta med sig, men det är ju jag i ett nötskal. Jag kommer att vandra runt hos er imorgonkväll när jag kommer hem. Hoppas ni får en fin dag idag.


Av Cina - 20 maj 2008 18:48

Ja då var min lila tunika klar. Kanske att jag tar den med imorgon när jag ska åka till Åland med min bästa vän Karin. Beror ju oxå på hur vädret är.

Så här ser den iallafall ut. Min granne fick vara fotomodell.

Ja så här ser den ut framifrån.


Och detta är bakifrån. Ja den får allt duga. Vet att jag bara kommer att lägga på hög! Har idag beställt nytt garn denna gång vart det blåmelerat få se vad det blir av det. Har ett projekt i huvet men inget mönster men det fixar sig nog!







Imorse kom dom o la på jord ute på rabatten men de hade inte tillräckligt med jord så de kommer tillbaks någon dag o fyller på mer. Hoppas att det inte dröjer 4 v iallafall.......



Av Cina - 19 maj 2008 22:24

Kommer ni ihåg att jag skrivit massor om min häck som dom skulle komma o ta bort i april månad. IDAG först kom dom kl 14:30 o tog bort den. Det stod 2 st gubbar på baksidan med varsin spade o jag som trodde att de skulle komma med en traktor o ta bort dom. Det handlade om 8 st stor fula buskar. Och nu är dom borta o det ser för hemskt ut just nu. De hade en liten släpkärra med sig så dom fick ju inte med sig alla buskar så nu står 3 st kvar fast dom är iallafall uppgrävda de ska komma imorgon o ta bort dom o så ska dom gräva ur o fylla på jord o så ska Anna komma o plantera.

Så nu är man ju nyfiken o se hur det blir. Och så kommer Håkans svåger den 1 juni o hjälper oss sätta upp staketet så nu börjar det ta sig. Lovade ju att visa bilder så nu får ni se dom.

Detta kort är taget den 25-4-2008. Visst fasen är den ful!!!??



Så här ser det ut just nu, usch o fy men det blir nog fint sedan.


Ja jag undrade ett tag vad fasen vi hade gjort men det kommer att bli bra bara vi får rabatt o staketet uppsatt. Dessa hemska buskar tog upp 2 m av gräsmattan.



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards