~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under juli 2008

Av Cina - 7 juli 2008 13:54





Idag har jag fått denna utmärkelse av min vän Ruth. Och jag tackar och bugar för det. Detta värmer mitt hjärta skall jag säga. Tack Ruth för att du är min vän o för att du finns......Och naturligtvis får du den tillbaks av mig.





Nu skall ju jag då lämna över denna awards till 7 st utvalda och det blir inte lätt.....men har kommit fram till att de som får den av mig är:

Ugglan

Vivan

Marianne

Millis

Monica

Yvonne

Corina


Här kommer beskrivningen på hur man ska göra:

Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Av Cina - 7 juli 2008 09:36

Ja idag är det +10 grader och det regnar och det är kallt som fasen. Ingen direkt sommar om man säger så. Blir nog ingen heller som det verkar. Tråkigt med detta regnväder nu. Varför kan vi inte så en normal svensk sommar för, näää endera 30 grader i skuggan eller regn. Man är väl aldrig nöjd efter som jag klagar. Är kanske tur att jag åker iväg en vecka och får solen inför vintern som kommer. 27/8 åker jag till Turkiet och Side, som det känns nu så känns det skönt att veta att man kommer få lite sol iallafall. Min bror och hans familj åker till Turkiet och Side på torsdag och blir borta i 14 dagar. Jag hoppas iallafall att det blir fint i veckan nu och att detta regnande tar slut för alla som har semester. Inte kul att vara ute o campa i detta väder. Synd om alla barn som inte får bada o rasa av sig när det är sommarlov. Ja det var vad jag har att skriva om just nu. Ja jag har ju lite till men det händer i veckan så det tar jag o skriver om när det blir aktuellt.....


Ha en bra dag fast det regna här h os mig!



Av Cina - 6 juli 2008 14:26

Idag har jag beställt en ny kamera Fujifilm Finepix S5700 på nätet och jag brukar kolla på en länk som heter prisjakten för att få den på billigaste sättet. Och jag hittade den för 1689:- och på det dyraste stället kostade den 2990:- så nu får jag vänta till den kommer. Sedan fick jag köpa till ett större minnekort så summan av kardemumman vart 1936:- Så nu hoppas jag att jag kan få någotså när bra bilder. Min tidigare kamera och jag vi har aldrig vart riktiga vänner...=))

Så fort den kommer så skall jag fota o lära mig den tills jag och Patrik och Sari skall åka till Turkiet.

Regnet hänger i luften idag det är väldigt kvalmigt ute, kanske det blir åska fast jag hoppas inte.


Ha en fin söndag alla mina bloggläsare.




Av Cina - 5 juli 2008 11:06

Ja nu skall jag visa er en KANON fin bil som kommer på trailer. Denna man kommer från Lindesberg och han kommer alltid med sin på på detta vis. Han åker bara fin cruising med den och så ställer han ut den på Johannesberg på tävlingen. Och bilens märke är en BUICK LIMITED -58 den är i ett underbart skick och han har vunnit med den flera ggr. Den är värd över en milijon. Så jag förstår om han tar den på trailer ner hit.

Här backas den av......


Dottern står och kollar så att det inte händer något!


Här står den på fast mark.


Ner cabbad och klar för att åka ut till Johannesberg. Far o dotter kollar så att allt är som det ska.


Cadillac-59




Denna bil var Sari och jag var  ute och åkte i en BUICK ELECTRA -59. Håkan och jag har ett par komipsar från Kungsör som har en sådan så vi åkte med en tur.  Var ju lite häftigt. Ja som jag skrev i det tidigare inlägget igår kväll så var det massor o åter massor med bilar o folk. Både fina och de som knappt hängde ihop o som jag inte skulle vilja ha om jag fick den ens.


Ha nu en bra lördag!



Av Cina - 4 juli 2008 23:47

Ja då är man hemkommen från Power Meet o det må jag säga var en trevligt tillställning med massor av fina bilar. Jag har fotat lite men det får jag visa er imorgon när jag laddat ner bilderna. Varm o skön kväll och trevligt sällskap. Patrik och Sari var med och jag hade gjort mackor o kaffe. Men så vart det en pizza på kvällskröken.

Annars har det vart en hemsk varm dag, och jag har vart på KBT på ångestmottagningen idag och det gick väl ganska så bra.

Men nu skall jag försöka hinna med o besöka er alla bloggisar!



Av Cina - 3 juli 2008 20:02

Ja eftersom bloggen har legat nere sedan igår så kommer idag lite bilder från dansen igårkväll. Det var ju ett kanonfint väder o lagom varmt på kvällskvisten. Och det var ganska så lite folk ibörjan med sedan fylldes de på. Och det var så trevligt att träffa Benny och Rita efter så lång tid som 6 år, tiden går fort. Vi hade ju en dela att prata om men det fanns ju ingen tid till mer igående prat. Men här kommer lite bilder och en liten filmsnutt.

Dansen har precis börjat glest med folk!


Detta är då sångerskan Rita Gill.


Även detta är Rita och i bakgrunden Stefan Lengstrand gitarr




Av Cina - 2 juli 2008 14:06

När jag växte upp så hade min farmor och farfar ett stort lantställe med kor, grisar, höns och en massa åkrar o skog. Och jag kommer så väl ihåg när vi skulle ställa till med logdans på magasinet. Det städades och sopades och alla luckor öppnades så det kom in lite luft. Björkar skulle hämtas och sättas dit och farfar byggde en scen, bord och stolar skulle vikas upp och vita dukar o blommor på bordenoch naturligtvis kulörta lykror. Farmor bakade bullar o kakor så det stod härliga till. Och byggarbilen kom med läsk. Golvet skulle man ju har lite glatt så jag vet att jag gick och rev stearinljus på rivjärnet och så var det talk som gällde. Om golvet inte var riktigt glatt för dansarna så klagade det. Ja vet att jag gick och väntade o väntade att det skulle bli denna lördag då dansen skulle bli av. På morgonen den lördagen det skulle vara skulle farfar o jag gå upp o magasinet det var liksom en tappa upp o trappan var ganska så brant. En sak som jag inte kunde förstå var att farfar hade en grep med sig o sa till mig att han skulle gå först upp. Men idag förstår jag ju varför, i trappen möter fafar den största råtta jag någonsin sett ja jag ljuer inte den var som en mindre katt och denna hemska råtta gick till attack på farfars stövelskaft o bet i det o dessa stora tänder var hemska. Men nu kanske ni förstår varför han hade grepen med sig. Om inte så skall jag berätta.....han satte grepen i denna råtta och så var den död. Konstigt nog så vart jag inte rädd. Man  kanske inte hade förstånd till det då. Jaja sa farfar nu är den "besten" borta så nu kan vi ha dans ikväll.....

Ja så kom då kvällen o det kom mycket folk och det var 4 "gubbar" som spelade dragspel det var inte som nu det kommer en hel buss med grejer.

Nej då där kom dessa gubbar med sina dragspelsväskor. Ja fick sitta i entrén där utanför dörren o ta betalt det kostade 5:- per person. Sedan hade farmor sin caféhörna där uppe. Där där BJÖD farmor på kaffe och bröd men läsken kostade 1:- flaskan. Och sprit det såldes inte utan det gick gubbarna ut i någon buske o drack som de hade med sig o gömt i en eller annan buske. Och alla dansade och hade skoj fram till små timmarna och denna lördag fick jag vara med tills det var slut kl 01:00. Alla var så snälla och jag vet att jag fick dansa med "gubbarna". Klart jag tycket att de var "gubbar" när jag var liten. Detta var ju runt 1958. Och jag tycker att det var som det var igår. Nu är denna loge och magasin rivet men mina minnen finns kvar. Nu förtiden finns det sällan några logdanser kvar. Visst jag har vart på MÅNGA logdanser under mina år, då jag tidigare vart gift med en musiker i 28 år. Det har vart mycket dans i mitt liv och dansbandsmusiken ligger mig varmt om hjärtat.


Ikväll är det dags för Djäkneberget och det är Rita Gills orkester som skall spela och hon har vart sångerska i min före detta mans orkester ett antal år. Varken orkestern eller min före detta man finns längre. Han dog för 2 år sedan och orkestern fortsatte ca ett halvår så dog gitarristen och då la man ner orkestern som hade funnits i över 30 år. Ja så kan det vara.


Ja detta var ett litet minne från förr.....



Av Cina - 1 juli 2008 21:51

Min vän Ruth har skrivit om sina morgon rutiner i sin blogg och sedan upp manat andra att skriva om sin egna. Så här ser mina ut.


Vaknar runt 7:30 och inte tusan sträcker jag på mig näää slänger benen över sängkanten o fummlar i lådan efter mina glasögon så man ser något. Sätter fötterna i tofflorna och på med morgonrocken och sedan ut på toa.

Ja sedan blir det att inta altanen och morna till sig lite o lyssnar på fågelsång. Vill ha tyst omkring mig på morgonen innan jag vaknar till liv. Orkar inte prata så mycket är verkligen fåordig. Och efter ett par ciggisar så går jag in och sätter på datorerna och läser alla mailen och så kommer Håkan upp vid 8:30. Då läser han aftonbladet på nätet. Så fram åt 9:30-10 så är det frukost + medicin intag. Frukosten består av te och smörgås, (ägg till Håkan) och det är nog det bästa mål jag kan få. Jag är verkligen hungrig då. Men kan inte alls äta direkt när jag kommer upp.

Håkan gör frukost och dukar av den. Då brukar jag tvätta o klä mig. Lite slö på att klä mig direkt, tycker det är lite mysigt att gå i morgonrocken.

Ja det var mina morgon rutiner.......




Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards