~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under augusti 2008

Av Cina - 3 augusti 2008 20:30

Ja idag har det vart sol o så regn här i Västerås. Vi har vart i Skultuna på em o där regnade det inte alls bara några droppar. Det är lokala skurar så det förslår. Imorse var jag ute med kameran igen o tog på en tagetesblomma som ser ut som en nejlika och har en himla ljusgul färg.

Ja jag vet inte vad jag tycker om dessa bjässar till blommor....



Sedan har vi ju tomater som Aldrig blir mogna men det fanns ett par som började få färg. Men fick ett tips av Ruth att jag skulle ta bort lite blad o det har jag gjort nu o herre min ge säger jag vad tomater det blir o jag kan aldrig tro att dessa hinner bli klara.


Ja annars har det inte hänt så mycket mer här hos mig. Står just nu lite stilla......men jag hoppas att alla bloggvänner har haft en fin o mysig helg....


Av Cina - 2 augusti 2008 14:46

Ja idag har vi regn och det är väldigt fuktigt ute man är klibbig fast det regnar. Ja det var behövligt med detta regn kommer att bli en skön luft efter detta. Ja som jag skrev igår så köpte jag ju bikini och en huvtröja igår. Bilder nedan.


Tyckte att den var lite fin så, skön att ha på sig.


Ja detta var bikinin tyckte det var fin färg o så tog jag en lite färggladare behå matchar bra tycker jag. Roligt när man kan fynda.



Igår på eftermiddagen kom Patrik och Sari och deras helgbarn hit o fikade. Det var trevligt att just Natalie var med. Så när dom åkte så åt vi lite kräm o mjälk fast det var fredag o allt men ingen av oss ville ha annat att äta.

Ja sedan så skulle vi kolla lite på nyheterna så ringde det i telefonen o då ringde våra vänner Kjell o Monica och frågade om vi bjöd på en kopp kaffe o det var ju självklart att vi gjorde de. Ja så kom dom o vi satt ute och babbla till 22:00 då de styrde kosan hem. Hon fick lite gurka med sig hem.

Brukar dela med mig för jag är inte snål...=)).

Och inna Patrik o Sari åkte hem så var Patrik i nya gurkhinken o smaka o då fick han ju oxå en burka....ja dessa 16 kg kommer nog att gå åt....=))


Hoppas alla mina bloggvänner har en fin lördag!

Av Cina - 1 augusti 2008 17:49

Idag var Sari o jag ut på en shoppingrunda oj så mycket billigt det fanns. Det är ju liksom halva reapriset nu. Jag inhandlade 2 par bikini trosor , 2 st bikini behå och en vit luvtröja med kortärm och allt gick på 203:- o så sa expediten när hon plockade i påsen oj dessa bikinitrosa tog jag inte betalt för men dom får du på köpet....de e ju sååå man häpnar ibland. Ja den ena bikinin köpte jag till Sari. Min biki är höga byxor för man är ju inte smal så man kan gå i vad som helst. Men när jag är utomlands är det ingen som bryr sig hur man ser ut.....


För er som kommer ihåg att jag i januari månad skrev om min sonhustru som gjorde en operation för att gå ner i vikt kan nu gå in på Saris sida för att kolla vilken förändring. Ja det är många kilo!!! Kommentera gärna hennes inlägg!!!


Ja idag fick vi ett åskväder till o det mullrade på som fasen o det kom en hel del regn, men inte tusan rensade de luften heller.....=((

Nää jag har huvudvärk som inte vill ge sig.


Ha en fin fredagskväll var du än befinner dig!

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards