~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under september 2008

Av Cina - 25 september 2008 19:30

Ja nu är denna dag till enda, och det var en mycket fin och lättsam begravning. Allt var så fint och Sari sjöng underbart och Eva spelade såååå fint. Alla var nöjda och tycket det var fint. Och det var ju en strålande fin dag riktig sommar värme. Det var mycket vackra blommor. God hemlagad smörgåstårta och hemgjord vanlig gräddtårta m.m Här kommer lite bilder. Monicas barnbarn Emma  (snart 15 år) och Hanna (13 år) var med Sari och sjöng "Jag skall måla hela världen lilla mamma" de var jätte fint.


Ja detta är en av smörgåstårterna. Smarrigt värre.


Hemgjord gräddtårta som Monicas dotter Veronica gjort.


Enormt mycket fina blommor fick våran lilla Gunvor. Och alla gick nästan i hennes älsklings färger rosa och lila.


Ja nu är denna dag över.


Hoppas ni har haft en fin dag mina bloggvänner.....

Av Cina - 24 september 2008 15:52

Ja inatt har ja verkligen haft kuddkrig, visst kudden är säkert bra men man måste nog vänja sig vid den. Det knastrade ju i öronen av alla dessa skal när rörde på huvet.....hahahahaha svårt att somna men till slut så kom väl John Blund med sitt sovpulver.......Vi får väl se hur det bli inatt.



------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja nu har jag vart iväg och vi har fixat smörgåstårtorna och det vart smarriga saker vill jag lova. Skulle ta kamerna med men den stog nu hemma så det vart inga foton idag. Ni får vänta tills imorgon för då skall jag fota dom.


Hoppas ni haf en lika strålande solskensdag som jag har haft det är riktigt varmt o skönt ute.


Nu skall jag ta o lägga in en toning i håret så får vi se vad det blir av det!


Det får bli blommor från min egna täppa imorgon. Tack för era fina kommentarer i tidigare inlägg..........

Så här vart buketten, den vart väl fin!!!????

Av Cina - 24 september 2008 08:05

Ja idag skall jag åka till min vän Monica och hjälpa henne göra 5 stycken stora smörgåstårtor till begravningskaffet imorgon. Ja bakade en långpannekaka igår som vi ska ha till i morgon oxå. Monica är trött o sliten så jag tycker att jag vill hjälpa henne lite. Tycker att man ska ställa upp om man orkar o kan, sådan är jag iallafall........


Visst kan jag ta av mina rosor o lite åbrodd i min handbukett imorgon eller ser det mycket dum ut???????  De e inte för att jag är snål på något vis utan tycker det skulle kännas bra om Gunvor fick något från min lilla täppa.












































------------------------------------------------------------------------------------------------













Måste oxå få visa vilka fina köksblommor jag köpte till mig här om dagen.

De heter korallbär o de luktar när man tar i bladen, men det luktar inte parfym precis.....=)) Men tycket att de var himla fina i färgerna.







Ha en fin dag mina bloggvänner o alla läsare.

Av Cina - 23 september 2008 14:26

Kommer ni ihåg att jag har skrivit om huvudkuddat i ett tidigare inlägg.

Men nu har jag åter vart ute o köpt nya kuddar till oss båda och jag vet ej om jag kan sova på denna heller men det återstår att se i natt. Ja ni får läsa medföljande papper under bilden.



Världsnyhet orientalisk sovhemlighet!

Upplev den mest komfortabla och avslappnande sömnen i hela Ditt liv!


Japakawa kudden - ger mer avslappnad och behaglig sömn som förebygger, smärta, muskelspänningar, svettningar, stel nacke, sömnproblem och snarkningar. Inte undra på att över 90% av japanerna sover med kudde fylld med boveteskal!


Japakawa kudden av 65% polyester/35% bomull är fylld med förstklassigt kontrollerat boveteskal.


Formar sig perfekt när du sover på rygg
Formar sig som du önskar när du sover på magen
Formar sig behagligt följsamt när du sover på sidan



Vanliga kuddar ger inget stöd åt nacken och böjer ryggraden vilket resulterar i att värk uppstår i såväl huvud, som nacke och rygg. Problem som kan bli bestående och förvärras.

Japakawa kudden formar sig efter huvudet och nacken och ger därmed fullt stöd, vilket resulterar i att ryggraden håller sig rak. Sömnen blir vilsam och avslappnande, du vaknar pigg och utvilad.

Japakawa kudden ger dig fast stöd och gudomlig mjukhet. När du lägger dig om kvällen följer kudden mjukt huvudets och nackens linjer tack vare det allergitestade boveteskalet som den är fylld med. Kudden är så formbar att den går att använda var som helst på kroppen. Den följer minsta rörelse du gör då du måste ändra sovställning.

Enligt orientaliskt medicin sover man bättre när huvudet är avkylt. Boveteskalet i kudden gör att luften cirkulerar och kyler ner kudden så det känns behagligt när man sover. Många kuddar är av konstmaterial, skumgummi, fjädrar etc vilket gör dem obehagligt varma och förhindrar en skön sömn under natten.

Japakawa kudden är så allsidig att den passar förutom till huvud och nacke även till korsryggen i sängen. Tag med den i bilen, framför TV:n, på resan och där du sitter länge.



PROVA I 14 NÄTTER!
Är du inte nöjd med Japakawa kudden så får Du pengarna tillbaka.

Av Cina - 23 september 2008 08:53

 Gör denna test du oxå. Vore kul o se om vi får lika.

Klicka på länken nedan o följ sedan instruktionerna.

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/
 
 
Här nedan ser du mitt resultat.


Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person


SÅDAN ÄR JAG:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.



Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.



Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.



Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar

Av Cina - 22 september 2008 20:47

idag på grund av flera orsaker som jag inte tänker gå närmare in på. Men jag har tid igen på måndag nästa vecka. Vi var i allafall till Monica och Kjell o fick god mat. Köpte en riktigt fin blomsterbukett till henne i höstens alla färger. Har för mig att man gör så när någon nära gått bort.


Imorgon kommer det att stänga av mitt internet på TELE2 och jag hoppas verkligen att det andra är påkopplat om inte så kommer det inte något internet förrän den 30/9 men det är bara att hålla tummarna att det funkar det nya redan nu. För loggar jag in på det nya o sänder e-post därifrån till min andra e-post så kommer det ju fram. Jaja det är bara att hålla tummarna att detta funkar imorgon men det får vi veta då.

Nu får ni ha en fortsatt bra kväll och så får ni sova så gott när ni kommer så långt!


Av Cina - 22 september 2008 11:21

Ja det är gråmulet o kallt idag! Inte på långa väger så fint som det var i går. Nu skall jag hoppa in i dusch för att göra mig klar, skall ju till ångestmottagningen idag igen. Och idag börjar vi med denna KBT så man har lite fjärilar i magen. Men jag hoppas att det skall funka. Fast man sedan är helt slut efteråt det kan jag tänka mig. När jag är klar där skall vi åka över till Kjell o Monica på mat. Det skall bli trevligt att träffas.

Ha en bra dag alla bloggvänner o läsare så ses vi i kväll igen!


Av Cina - 21 september 2008 22:36

Ja det var lite snabbaryck detta men jag är tillbaks här nu!

Trivdes inte med den andra bloggen!

Ja jag vet att jag är en riktig hoppjerka men nu får det bli så här!

Kramen på er alla.....

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards