~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under september 2008

Av Cina - 15 september 2008 16:13

Ja allt gick bra idag på mitt möte. Vi pratade bara lite runt testerna jag har gjort och vad KBT går ut på o hur det kommer att gå till. Jag kommer att få berätta hur misshandeln gick till in i minsta detalj o Gunilla kommer att ställa frågor på resans gång. Det kommer att vara som ett "förhör" och det kommer att hålla på i 1½ timma på måndagen den 22/9 sedan kan det ta upp till 1 år innan vi är klara. Ja vad säger man, kämpigt kommer det att bli men jag hoppas verkligen att detta ska hjälpa mig att komma ifrån min panikångest. Och jag har valt att berätta för henne, jag hade valet att skriva ner hela förloppet oxå men det tycker jag tar för mycket tid.


Sedan ringde dom från ljusterapin idag och den får jag börja den 13/10 och det är då 10 ggr som det var tidigare o det ser jag verkligen fram emot. Och det är ju tur att man har frikort fram till sista mars 2009.


När jag hade vart på mitt möte idag så åkte vi ut till Maxi o skulle handla lite o kan ni tänka er de hade precis fått hem fårskinnstofflorna o jag bara dök på ett par. Sååååå underbart sköna är dom o ett billigt pris tycker jag. 199:- är ju inte mycket pengar idagens läge. Så nu skall inte jag frysa om mina fötter i vinter för här är det himla kallt på golven. Tror fasen inte det finns någon isolering under betongplattan. Men dom säger ju att det är kallare att bo på markplan eller det vet jag ju att det är.

Bild på dom nedan.

 



Min vän Monica som jag har skrivit om tidigare förlorade sin mamma igår kväll 21:35. Jag talade ju med Monica kl 17:30 o då även med hennes mor o hennes mor sa till mig...."Åhhhhh Carina så jävla jobbigt detta är ujujuj fy sjutton" och jag sa att det förstår jag att det är. Men hon orkade inte stå emot det var slut på dryga 20 min. Skönt för båda parter att det äntligen är över, o att man slipper ligga o vänta på att man skall dö för hon var ju klar i huvet hela tiden. VILA I FRID GUNVOR.


Ha en fortsatt bra måndag em/kväll mina bloggvänner o läsare


Av Cina - 14 september 2008 18:15

Usch idag har jag vart totalt orkeslös, har inte gjort något annat än lagat mat. Jag skulle åka till Torshälla o hälsa på Monicas mamma men hon var så dålig idag så jag hoppade över det. Och det kanske var tur det för jag vet inte vad som felar idag men jag är trött o frusen. Min kropp vill inte lyda mig alls. Ändå har jag sovit gott inatt. Kan ju vara så att jag i mitt undermedvetna tänker på morgon dagen då jag åter skall till ångestmottagningen o börja min KBT skall som vanligt vara där kl 13:00 och sedan på onsdag skall jag träffa min chef som jag inte har sett på 1½ år. Det kanske är det som ligger o gnager längst bak i huvet på mig.

Det har vart sol idag men kallt som fasen tycker jag. Skulle ha vart ute o fotat lite men si det orkade inte kroppen. Måste ta mig i kragen o gå ut o fota lite fina o färgglada träd.


Vad det beträffar ny mobil så vart det ingen ny jag hoppar över det tror jag. Skall leta vidare, jag hade bjudit på en på tradera men budet vart för högt tycker jag men den går ut imorgon, men jag lägger inget nytt bud på den. Den var sprillans ny iallafall enligt vad det stod men det kan man ju inte vara säker på heller. Så om det blir en ny så köper jag nog den i en affär då vet man vad man får. Har lite svårt att lita på Blocket o Tradera efter alla skräck historier man har hört. Jag vet att det var en kompis till mig vars son köpte en nu "burk" till datorn o betalde o väntade o så kom då paketet men vad fanns inne i det då............JOOOOO 2 st tegelstena hur det vart med detta vet jag inte för vi har inte sådan kontakt längre. Jaja det var lite om detta.......


Ikväll  blir det att titta på ENSAM MAMMA SÖKER!!!!


Ha nu en fortsatt fina söndagskväll!!!



Av Cina - 13 september 2008 18:50

Idag fick jag fikagäster, Christina o Larsa kom först o jag fick en söt cyklamen i vit kruka, jätte gullig! Vi fikade och satt o prata så när de skulle till o åka hem så kom Patrik (min son) och Sari (sonhustru) men en stor fin bukett med fina rosor o en söt lite ängel. Av min älskade make får jag en ny mobil telefon...=)). Den har inte kommit ännu så ni får allt vänta o se bilden......Ja detta är vad som har hänt hos mig idag. Ingen sol på hela dagen utan bara grått o kallt. Monica o Kjell kommer inte idag hennes mamma är just i detta nu jätte dålig så jag hinner kanske inte träffa henne något mer innan hon somnar in. Hade tänkt att åka imorgon för att hälsa på henne. Men vi får se om hon finns kvar då.


Här är två bilder på mina fina blommor.....Tack till er alla!!!


Rosorna från Patrik o Sari.......visst e det vackra.


Blommorna jag fick......o så lilla söta ängeln o i kuvertet finns slanten jag fick av mamma o pappa......



Av Cina - 13 september 2008 10:29

Ett stort tack till er alla som på ett eller annat vis hörde av er igår, bloggvänner , vänner, släkten. Men igår var det ingen här på min födelsedag....men idag kommer Håkans syster o man på en fika, min son o sonhustru kommer kanske oxå, Monica o Kjell kanske kommer. Monica är mycket hos sin döende mamma som ligger i Torshälla.

Ingen sol idag så långt ögat kan nå. Igår var det ganska så soligt men kyliga vindar. Vi var ut en sväng jag skulle inhandla mig ett par fårskinnstofflor för slanten jag fick av mamma o pappa men si Maxi har inte fått hem dom ännu. Jag brukar köpa dom där, jag sliter ju ut ett par om året hahahaha.

Just nu är det bara mockaskinn inuti dom så de är inte ens varma o snart är det inget kvar under heller o då går jag ju barfota......ja jag är en slitvarg.


Hoppas solen skiner på er och att ni får en fin lördag!





Av Cina - 12 september 2008 15:22

 Jag sätter ut denna award som jag fått av min gooooa vän RUTH. Hon tänker då på allt o alla och har ett STORT HJÄRTA AV GULD!!! Tusen tack säger jag ännu en gång!


Har även fått denna vackra Awards av min goa vän Agge. Även hon har ett hjärta av GULD!!!! Tack tack!


Tänk om ni alla bodde nära mig så skulle ni få komma över på fika det finns massor med kaffebröd och äppelpaj och vaniljsås. Sedan så skulle jag bjuda er alla på likör.....Tack för att ni finns mina vänner!!!!

Av Cina - 12 september 2008 08:40

   


Finns väl ingen som har glömt Max o Saga som mördades i Arboga.........SMÅ Oskyldiga barn!

Nu ligger det bilder på dessa döda barn från obdutionen på Pirate bay till allmän beskådning.

Hjälp till du med att försöka få bort dessa bilder från Pirate Bay genom att skriva på listan.

Pirate Bay vägrar att ta bort dem!!!!!

Gå in på denna sida o fyll i ditt namn.

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2396

Tack för att du gör det!

Kramen//Cina

Av Cina - 12 september 2008 07:39

Detta foto fick jag av mamma igår här är jag nästan 3  månader o är upp pallad så man ser ut som man vore hur tjock som helst. Fast det kanske jag var oxå....hahahaha. Men iallafall är detta kort taget när jag döps den 7 december 1952.....Roligt att ha dessa kort tycker jag! Jag föddes den 12 september 1952 kl 15:25 och jag var 51 cm lång och vägde 3.490


Ha en fin dag i solen!

Av Cina - 11 september 2008 15:20

Tusen Tack Ruth för denna BloggAward.







Här kommer reglerna, som är på engelska:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve no






Jag säger som Ruth , att jag inte kan välja ut några stycken. Jag tycker att ni mina vänner är precis lika bra. Så varsågoda att ta med er denna BloggAward och sätt den på er sida....



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards