~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under oktober 2008

Av Cina - 15 oktober 2008 13:40

Nu är jag riktigt arg. Det är så här att mamma o pappa lämnade iväg en massa fina möbler till auktion den 2/9. Var möbler efter farmor som ej fick plats nu då dom bara har en 2:a. Och vi vet att alla möbler är sålda och jag har ringt 2 ggr o påminnt om att de ska betala ut pengarna. Men inget har hänt. Så imorse ringde jag igen o dom lovade att ringa upp men inte F*N har dom ringt. Men jag passade på att fråga hur länge de skulle behöva vänta o då säger han 9 veckor o jag vart så paff så jag kom mig inte för att säga något. Hur tusan kan de hålla pengarna så länge får man ränta på pengarna, näää knappast. De som köpt saker betalar ju direkt vid auktion eller har jag helt fel. Nu funderar jag på om jag skall behöva visa mitt riktiga dåliga humör, får kanske göra det för att få någon ordning på det hela. Annars får jag ta o åka dit o ställa dom mot väggen. *GRRRRRRRR* nu är jag arg.........

Av Cina - 14 oktober 2008 15:56

Ja tänk att jag fixade det idag. Duktiga mig!!!! Jag har nu tvättat vardagsrums fönstren o sytt nya gardiner, duschat alla blommor och satt upp allt igen. Så nu är det rent o snyggt hos mig iallafall i fönstren. Har nu bara sovrummet kvar. Men det tar jag till helgen. Nu skall jag bara bevisa för er att det är gjort så här kommer lite bilder.

Ja så här ser det nu ut!!!!


Gardinen till vänster ser ut att sitta lite snett men det står en blomma bakom så den hänger inte som den ska. Katterna måste ha sin sittplats.


Måste även vis ett kort på Elvis och Gizmo när det ligger uppe på mitt databord. De är så gulliga med varandra...=)) Kanske ska säga att rasen är Helig Birma och att Elvis är blåmaskad och Gizmo är blåtabby.

Cromiz är en brunmaskad hona. Här ligger hon på Håkans dator.

Av Cina - 14 oktober 2008 10:27

Ja nu provar ja lite nytt här i min blogg, känns som om man måste piffa till den vart efter månaderna går. Tycker ju att denna bloggagratis är lite tråkig o då får man piffa till den så gott det går. Men jag vet inte om jag är nöjd. Men denna får duga så länge. Tills jag kommer på något annat.

Idag tror jag det blir att putsa fönstren i vardagsrummet. Kan inte ha en dag till som jag inte tar mig för med något. Visst kroppen känns ju av men det kanju inte bli värre så det blir nog fönster putsning idag. Men klart jag hinner ändra mig...=)) Men solen skiner o det verkar som om det ska bli en fin dag! Ha en fin tisdag tills vi ses senare ikväll!

Av Cina - 13 oktober 2008 21:16

Ja nu är denna måndag till ända oxå. Har inte kommit mig för att göra så mycket idag heller. Men jag håller på att ta mig samman o göra något i veckan men inte vilken dag det har jag inte bestämt ännu...=)).

Putsa fönster måste jag göra i vardagsrummet. Gardinerna kanske blir klara i helgen för då har vi inget som jag vet vi skall göra. Har inte så mycket att skriva idag. Tror jag har åkt på bloggtorka. Jag har sett att en dela av er har gjort egna huvuden till era bloggar o jag kan tala om att jag har hållt på med en hela dagen idag men jag får se om jag sätter ut den är inte riktigt nöjd ännu.



Av Cina - 12 oktober 2008 16:59

Idag hade jag tanken på att jag skulle sy mina gardiner till vardagsrummet men tyvärr så stannade tanken där. Men tyget kom fram iallfall. Min kropp vill inte det jag vill idag. Känner mig som en "tant" på 90 år, är väl klart man är tant men inte 90 år. Funderar på hur mamma skall ha i sin kropp, hon sa att hon hade ont i ryggen. Jag är ju inte van att hålla på så som vi nu har gjort, min kropp orkar inte som den gjort tidigare. Heller inte mitt hjärta, blir flåsfull bara jag dammsuger så visst har hjärtsvikten satt sina spår. Men visst skall jag sy mina gardiner helt klart, ska försöka fixa till det i veckan som kommer. Men jag måste oxå ut o köpa lite saker för att de skall hänga snyggt. Detta skall ju bli typ panellängder men bredare och då måste jag har bredare upphängningsanordnig, o det har dom på Billiga Nissen. Men idag var jag för lat för att åka ut dit. Brukar vara mycket folk på helgerna bättre att åka ut imorgon.

Dagen idag har vart solig och fin, men som sagt jag har inte vart ute jo på altanen men det är ju inte samma sak som att vara ute....=))


Bild på tyget!!


--------------------------------------------------------------------------------------------



Ikväll blir det att titta på tv "Ensam mamma söker" tycker att det börjar bli spännande nu.

Anette är ju en underbart vacker tjej, henne gillar jag.

och jag tror att hon är kär i Richard och jag tycker de passar bra ihop.


Johanna är lite flamsig tycker jag. Kan inte säga vem jag tror hon väljer.


Nina tror jag tar Stefan eller Robban. En gullig o fin tjej.


Ja det är bara att vänta o se hur detta slutar.


Hoppas ni har haft en fin helg mina vänner.



Av Cina - 11 oktober 2008 15:28

Ja det vart en tur till Köping idag oxå. Lysröret under diskbänken funkade inte och mamma hade köpt nytt lysrör o glimtändare men det funkade inte iallafall. Och syrrans man höll på med det igår men fick det inte att funka. Så jag ringde till mamma o sa att vi skulle åka o köpa en ny lampramp o sätta dit.( När jag ringde dit så var det pappa som svarade o då sa han jag är själv hemma för mamma är till tippen. Kommer ni hit.)

Så vi åkte till Jula och inhandlade en ny. Sedan styrde vi kosan mot Köping men stannade till i Kolbäck för att där gå in på Hemköp och köpa med mig winerbröd hem till kaffet.(pappa älskar det) Ja väl där så lyste pappa upp som en sol när han såg att Håkan var med. Håkan började kolla på rampen o skruvade ner det o så fick han se att det var en lite sladdjäkel som hade lossat så det var bara att sätta dit den så funkade det igen som de skulle. Så nu skall vi lämna tillbaks den vi köpte är ju onödigt att ha den bara ligga till ingen nytta. Ja sedan så hjälpte vi till lite med diverse göromål som vi inte gjorde igår. Pappa o mamma hade sovit så gott inatt. Och tycker att det är så skönt att de har kommit på plats synd bara att det inte är sommar. Är mycket att göra ute för mamma, men vi får väl hjälpa henne med det oxå. Hon är ju blomgalen och det finns inga rabatter så det måste grävas. Men vi får hoppas att det tar lite tid innan snön o tjälen kommer.


..................................................
..................................................
...



Just nu håller jag på att laga mat, idag blir det köttfärslimpa, sås, potatis och morötter o gele naturligtvis. Håkan ligger o sover han mår inte så bra, förkylningen vill inte alls ge sig och han hostar så man tror hela allt ska komma upp. Han har ju hostmedicin men hjälper väl bara för stunden.

Solen tittar just nu fram lite. Tycker att det var riktigt skönt ute idag.


Ja till kvällen får man bänka sig framför tv o kolla "Stjärnor på is" skall bli kul att se hur det går för dom idag. Dom är duktiga som VÅGAR ställa upp.


Ha en fortsatt bra lördag var du än befinner dig!



Av Cina - 10 oktober 2008 19:52

Ja nu är vi hemma igen och nu är det klart hos mamma o pappa. Det vart såååååå fint. Syrrorna har städat ur den gamla lgh så nu kan min bror husera där fritt. Min bror Christer och min syrras pojk Jonas flyttade de stora sakerna idag. Så när pappa och jag kom från DR så var allt klart pappa hade bara att gå in o allt såg ut som i den andra lgh. Han till och med sa när vi kom utanför att här bor jag. Besöket hos DR gick bra och pappa fick även influensaspruta. Och efter att vi var klara hos DR så åkte Håkan, jag och pappa ut o åkte och så tog vi en fika eftervägen på ett café. För jag tänkte att då är dom klara när vi kommer tillbaks och visst det var dom. För jag tänkte ju att det skulle bli lite oroligt för pappa om vi åkte hem på engång. Vi har hunnit med mycket under dagen. Har precis talat med mamma och de satt o kollade på tv med tända ljus och invigde sina nya soffor. Det som återstår nu är att få upp lite tavlor o få undan lite saker som står i tvättstugan.


Sedan får vi ju hjälpa min bror när han skall flytta in om 14 dagar. Han håller just nu på att lägga nya golv.


Smörgåstårtorna gick inte åt men mamma fick ta det som vart kvar.

Det kan dom äta av i kväll och sedan imorgon oxå.


Ja detta var lite om dagen idag.


Ha en fortsatt fin fredagskväll.......


Av Cina - 10 oktober 2008 07:24

Ja nu är dessa smörgåstårtor klara för att ätas. Vi skall vara hemma hos mamma o pappa vid 10:00. Och kl 10:45 skall jag med pappa till sin DR för en vanlig kontroll. Så då kan dom hålla på o flytta. Idag blir allt klart, det är ju dags med de tunga möblerna. Och så får dom sova i sin nya lhg inatt.

Skönt för dom när detta är över. Ni får ha en fin dag.

 Regn o ruska här hos mig.......

Ja här har ni den stora, tonfiskröra, ost, ägg, räkor, och lite tomat o gurka.


Den lilla för dom som inte tycker om tonfisk,leverpastej, boston gurka, smältost(skinka) och ost,ägg, rökt skinka, tomat o gurka.

Inge märkvärdig alls.

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards