~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under oktober 2008

Av Cina - 9 oktober 2008 13:30

Idag kl 10:00 - 11:30  var jag åter till ångestmottagningen på KBT och idag var det jobbigare än förra gången. Fyfan säger jag, man skall gå tillbaks så många år o minnas allt som om det hände här och nu, skitsvårt att ta fram något som man helst vill glömma och lägga bakom sig. Men detta är det enda sättet för mig att komma vidare i livet. Och som vanligt är ju Gunilla en "PÄRLA". Hon skall åka till Budapest imorgonbitti på en weekend resa men hon sa jag har telefon med mig det är bara att ringa om du behöver prata. Tycker hon är helt underbar denna människa.

Vem skulle göra så på sin semester!!!???? Och hon kramar om mig o säger att "du är så duktig fast detta både är jobbigt o ångestladdat. Det är så skönt att höra det från henne. Jag berättade idag att jag har så många fina bloggvänner som stöttar mig. Hon tyckte att det var fint gjort av er. VILL BARA TALA OM DET........ NI ÄR GULD VÄRDA FÖR MIG!!!!!!



..................................................
.............................................


När jag kom hem så började jag fixa med smörgåstårtorna som vi ska ha imorgon när mamma o pappa ska flytta. Har nu bara garneringen kvar och det skall jag fixa till senare idag. Då ska ni få se bilder på mina mästerverk om det nu är någora mästerverk det vet inte jag. Men hoppas att de skall smaka bra imorgon så de inte är torra.


Ha en fortsatt bra torsdag i detta höstrusk.

Av Cina - 8 oktober 2008 17:23

Tänkte jag skulle visa er dett foto på mig när jag är 1 år. Mamma hade hittat det nu när hon håller på överallt. Denna klänning är vit o blå med till hörande liten hätta. Riktigt gulligt foto om jag får säga så...=))

Kortet håller på att gulna för det är ju 55 år gammalt, ojojoj var har tiden o åren tagit vägen. jaja är ju inget att gräma sig över nu, det är bara att hänga med.



Önskar er alla en fin fortsatt onsdagskväll. Här blir det att kolla på "bonde söker fru" ikväll.......

Av Cina - 7 oktober 2008 19:08

Idag fick jag min handväska som jag ropat in på tradera. Den vart riktigt snygg tycker jag. Och inte var den dyr heller 129:- är väl billigt och bra.

Man kan göra himla många fina fynd där. Brukar ofta sitta o kolla vad som finns. Och jag säger bara det att det finns massor o så finns det en massa skräp oxå. Men här kommer en bild på min nya väska.

Annars idag har jag inte gjort mycket jo jag har lagat mat. Är inte riktigt på hugget. Håkan är jätte förkyld o har nog mest legat hela dagen.

Imorgon är det väl dags att ta en sväng till Köping igen.


Ha en fortsatt fin kväll!


Av Cina - 6 oktober 2008 18:19

Idag har vi vart till mamma o pappa med en säckkärra som dom kan köra kartonger på i veckan. För på fredag flyttar dom in alla tunga möbler o så. Min bror har idag tapetserat sovrumet klart, var ej klart när jag var där så därför ingen bild på det. Syrrans grabbar har lagt laminat i helgen så det är oxå klart.Och ni må tro att det blir fint. Jag visar lite bilder så får ni bedömma själva.


Här är ingången till mamma o pappa där de nu bor.


Mamma syns därborta där de nu ska bo. Och jag fotar från deras ingång.


Ingången till den nya lgh.


Vardagsrummet som min duktiga bror tapetserat, en snygg fondvägg o resten en tapet som matchar fondväggen. Nya sofforna är ej upp packade ännu.


Köket o en snygg tapet som går lite i grått.


Inglasad altan, mamma redan satt upp blommorna.


Hallen tegelstens tapet.


Pappa o Håkan påväg hem till deras nuvarande lgh, ni ser så nära det är.

Dom är precis framme vid mamma o pappas postlåda.


Lite från sidan in på deras baksida.


Lite av altanen o så vardagsrumms fönstren. Och ett stort plommonträd som syns i förgrunden.


Ja nu har ni fått sett hur mamma o pappa skall bo.

Soligt o fint har vi haft idag.

Ha en fin måndagskväll.



Av Cina - 5 oktober 2008 11:36

Usch idag är det riktigt höstväder här det blåser och det regnar. Finns inte många löv kvar på träden här på våran går, eller jo det gör det väl men på backen ligger det massor. Nu är det snart dags att börja plantera ut lite höst lökar. Måste ta o gräva rabatten på baksidan men inte idag i detta tråkväder......Har vart ute med min kamera så ni får lite bilder från dagen idag o hur det ser ut hos mig! Och jag vill visa er att ja har en jordgubbe som snart e mogen på min hängjordgubbe de ni!!!!


Här står jag på min trapp och tar rakt ut.


 Detta är taget till höger om min trapp, ser ni trädet har inga löv kvar!


Detta är taget åt vänster från min trapp.....lite mer löv kvar på denna sida.


Här kommer jordgubben, lite dåligt kort men det är taget innanför nätet.

Ville ej gå ut i regnet!!!!


Hoppas ni får en fin dag även om jag har dåligt väder.....


GLÖM EJ ATT RÖSTA PÅ MIN NYA OMRÖSTNING när du ändå är här.....


Av Cina - 5 oktober 2008 11:05

Vilken årstid tycker du bäst om?


Vinter    6.5 %

Vår    10.9 %

Sommar    34.8 %

Höst    19.6 %

Gillar alla fyra, alla har sitt.    28.3 %

Totalt har 46 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-09-04 21:10


GLÖM EJ ATT RÖSTA PÅ DEN NYA!!!!!!

Av Cina - 4 oktober 2008 17:16

Ja idag vart det en talgoxe mindre här i Västerås. Och jag kan inte fatta hur Elvis fått fatta på den. Men när jag kom ut på altanen vid 10 så satt Elvis där med en död talgoxe mellan framtassarna. O jag bara skriker på Håkan för jag tycker att det är hemskt. Kan inte ta redan på sånt. Talgoxen var iallafall död. Sedan när vi gick ut o kollade vart den kunde ha tagit sig in så hittade vi det på engång. Var en liten springa precis under taket nätet hade liksom böjt sig på något vis. Men nu så skall vi inte ha in mer fåglar. Cromiz och Gizmo bara satt o kolla på Elvis, och när jag kom ut såg dom två ut precis som om "vi har inte gjort något". Man kan ju i nte heller börja skälla på katten för det är ju hans instinkt. Jaja fågeln finns inte mer.


Ja vad har jag annrs gjort idag då jo jag har bakat en långpanne limpa, lagat mat och tvättat. Så jag har inte legat på lat sidan...=))

Solen tittade fram men ville sig inte riktigt, hörde på radion alldeles nyss

att det är STORM påväg in över västkusten o söder ner, det skulle komma in under natten.  Och jag tänkte skall det redan börja. Så det blir för er där nere att hålla i hatten. Usch tycker inte om dessa STORMVARINGAR och detta var ju prio 1.....hoppas att alla mina bloggvänner slipper detta.


Ha en fortsatt bra lördags kväll!!!!

Av Cina - 3 oktober 2008 18:20

Igår kväll vid 21-tiden ringde telefon och jag gick o svarade. Då var det Håkans systers man Larsa som ringde o han brukar inte ringa så sent. Så jag förstod att det var något som inte var rätt. Då berättade han att Håkans syster Christina var på sjuhuset igen. De skulle göra en ny datotomografi så det inte var en ny stroke hon hade fått. Men han sa att hon kunde inte gå o så var en arm bort domnad och yrskallig. Och hon hade ett högt blodtryck. Så hon skulle få stanna över natten. Och imorse ringde vi Larsa för att höra om han hört något men det hade han inte gjort. Men efter några timmar så ringde Christina själv o då var hon hemma igen. Och det var ingen ny stroke och alla prover var bra. Men hon hade alldeles för högt blodtryck så hon fick medicin för det o så fick hon värktabletter för hon lider ju även av fibromyalgi, och vankar uppe halva nätterna för att hon inte kan sova för smärtan hon har. Så det var ju en himla tur att det inte va en ny stroke för hon har ju redan haft 3 st. Så vi tog o åkte över med våran blodtrycksapparat så hon kan kolla trycket själv. Så tog jag med mig rotmos till dom och lite gurka. Vi skulle ju ändå åka till Köping med tapeter till mamma och pappa. Christina ser mycket sliten o nergången ut och idag var hon mycket ledsen. Hon är ju bara 56 år iallafall ja snart 57.


Ja o hemma hos mamma o pappa var det full rulle. Brosan håller på o tapetserar för fullt o det blir kanonfint. Hallen är klar och halva vardagsrummet är oxå klart. NU skall min bror jobba natt inatt o imorgon natt så syrrans pojkar som är snickare båda två skall lägga laminat golv i kök, hall och sovrummet nu över helgen. Så fortsätter väl brosan på måndag så kan dom flytta in till nästa helg. Roligt för både mamma o pappa o få en totalt nyrenoverad bostad tycker jag.


Ja så nu är även denna fredag till ända.

Och datorn vill inte som jag vill.

Har gjort systemåterställning men det hjälper föga.

Har inget virus iallafall för det har jag nu kollat 3 dagar i sträck.

Vet inte vad det är men jag skall ta o prata med min datagranne Roine när han är hemma så kanske han kan hjälpa mig.


Önskar er alla en fortsatt fin fredagskväll.......



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards