~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under mars 2009

Av Cina - 23 mars 2009 19:55

Ja som jag skrev tidigare i mitt inlägg så sköt Gunilla upp våran träff till 13:30 idag. Och under tiden jag väntadepå att få åka iväg så ringde min syster Carola och frågade vad ska vi göra med mamma, vadå sa jag, ja hon kan ju inte prata och hon bara gråter.


Till saken hör att jag hörde igår att mamma hade ett läspande tal och hon sa att fasen jag kan inte prata för tungan vill inte. Men jag tänkte inte så mycket mer på det. Men sedan när jag talade med mamma i telefon senare så hörde jag att hon sluddra. Och jag sms:a min syster Christina och hon sa ju samma sak att hon hade hör detta. Så jag sa till min syster Carola att hon skulle ringa DR. Men hon sa det får du göra ok det var bara att lägga på o ringa husdoktorn o satt i kö 30 min innan jag kom fram o fick det svar jag redan visste att vi skulle ta mamma till medicinakuten. Ringer tillbaks till syrran o säger att ta mamma o åk in. Sagt och gjort!! Syrran ringer min andra syrra o hon åker även hon från jobbet o hem till pappa som då ej kan vara ensam. Jaha tänkte jag vad gör vi nu för jag hade ju mina aningar om att det skulle kunna vara en liten propp i hjärnan mamma hade fått.


 Om mamma får stanna på sjukhuset så måste ju pappa in på Rosendal så jag ringde dit och vi skulle få komma dit med pappa precis när vi ville. Så jag ner på stan o träffade Gunilla och sedan vidare till köping och hem till pappa o Christina o så tog Håkan o jag pappa med oss o åkte en liten runda på stan och så åkte vi till Rosendal. Och där vart pappa mottagen med öppna armar. En enastående personal måste jag säga. Pappa var glad som en lärka inga problem denna gång heller att lämna honom. Ja efter det så åkte jag till medicinakuten o skulle kolla upp hur det var med mamma hon hade ju sällskap av Carola. De hade tagit EKG och en massa prover så de satt o väntade på att få komma in till en DR o få svar. När kl var 17:10 så ropade dom upp mamma o hon fick gå in efter ett tag så kom syrran ut o sa att de skulle röntga mammas huvud alltså en CT-skalla man röntgar hela skallen i skivor. Och något mer vet jag inte ännu. För kl 19:00 hade de inte kommit till röntgen ännu.


Så nu är jag hemma kom hem vid 19 och sitter o väntar på att få höra hur det är. I förra veckan så fick mamma gargeporten i huvet så jag tror att hon fick en hjärnskakning då o att det kan vara sviter efter det. För blodprovet de tog visade inget ej helle EKG. Ja nu blir det en lång väntan innan jag vet något mer.

Mitt huvud tror jag går i bitar det bara baknar trotts tablett mot huvudvärk!


Hoppas alla mina bloggvänner och läsare har haft en fin dag.....

Av Cina - 23 mars 2009 09:22

Ja igår eftermiddag så kom då snön tillbaks igen vi har vitt ute igen. Lite tråkigt men man vet ju så väl att det kommer ett bakslag. Bara att bita ihop våren kommer snart tillbaks.


Idag sku jag på KBT vi skulle träffas på stan vid 10:45 men Gunilla har fått förhinder så vi ska träffas kl 13:30 i stället och det spelar ju inte mig någon roll vilken tid men det är skönt att få det gjort så tidigt som möjligt för jag är en sådan person som inte kan ta mig för med något när jag vet att jag ska iväg på något. Men men det är bara att vänta till 14:00.


Önskar alla mina bloggvänner och läsare en fin måndag!

Av Cina - 22 mars 2009 13:57

Idag var vi hem till Köping med en massa jord och träbark till mammas och pappas rabatter och då passade jag på och gå in på skinngubben för att kolla om de hade några skor som jag skulle kunna ha. Jag har ju sååååååådanan problem med mina fötter och mina tår har nageltrång. Plus att jag har fått nagelsvamp när jag går i för varma stövlar o tofflor inne. När man har KALLE ANKA fötter är det svårt att hitta en skor som passar. Jag älskar skor och skulle ha massor om jag hade normala fötter. Men som sagt breda och små. Men jag hittade sandaler som jag nu skall börja använda för nu åker stövlarna av. Och eftersom jag hatar strumpor så blir det utan stumpor. Men nu är det vår och jag bryr mig inte om vad andra tycker ochtänker. Fryser ju aldrig om fötterna, har aldrig strumpor på mig inte ens i stövlarna. Ja o sandalerna måste det vara kardborreband i så jag kan spänna ut så jag får i fötterna och idag hittade jag ett par men det är väl "tantskor" men man är ju tant så det spelar ingen roll huvudsaken att de är sköna och att de inte klämmer någonstans. Här kommer bild på dessa skor. Var inte dyra heller tycker jag utan till ett rimligt pris på 299:-

Från sidan inte så dumma ändå!!!


Uppefrån, ja dessa duger till mig.


Önskar alla bloggvänner och läsare en fortsatt trevlig söndag!

Av Cina - 21 mars 2009 15:59

Idag har det vart sol och moln och så sol och moln hela tiden kallt är det ute idag. Ingen riktig vår ännu. Men den kommer nog snart får jag hoppas. Idag har jag färgat mitt hår och sedan gjort slingor igen. Jag skall ju ut på havet på onsdag igen. Skall ta mig en tur med min väninna Monica denna gång. Skall bli trevligt att få komma iväg igen.....och jag har INTE tackat ja till någon filmning för programmet FÄRJAN. Bara så ni vet....hahahahaha.


Imorgon skall vi ta oss en tur hem till Köping igen. Skall köpa med mig jord till mamma så hon får börja nästa vecka ute. Pappa ska ju på korttids på onsdag och då vet jag att mamma vill hålla på ute om det blir fint väder.


Jag hade tänkt att kolla på bandyfinalen mellan Edsbyn och VSK men jag får väl hjärtfel om jag skall kolla på det jag lever mig in i det så jag både skriker och sparkar med benen....hahahahahaha. HÅLLER TUMMARNA ATT VSK TAR HEM DETTA........ja VSK kommer ju från Västerås för er som inte vet det.


Igår på let´s dance tycker jag att det var rätt par som vart kvar. Jag hade på känn att Morgan skulle åka ur och det är verkligen en man som jag inte kan med men han är duktig på att dansa. Men nu är det mina favoriter i finalen och det känns härligt. Må bästa man/kvinna vinna på fredag.


Ha en fin fortsättning på lördagen mina vänner!

Av Cina - 20 mars 2009 13:35

Imorse vaknade jag tidigt för jag var trött igår så jag la mig vid 22-tiden. Strosade runt här i morgonrocken och så kom grannen in och surrade en stund. Sedan så gjorde jag en deg så jag har bakat långfrallor till Emelie idag. Hoppas att du gillade dom gummsan!!!!


Ja när jag hade satt in dom i ugnen så ringde det på dörren och utanför står min mamma o pappa och syrran Christina. Mamma var så ivgrig att få prova kjolen och den passade perfekt och det var ju roligt. Så de stannade på en fika och jag hade tårta så det passade ju bra. Hade köpt en liten tårta igår för jag var så sugen men sedan när vi kom hem igår så ställde jag in den i kylen och så vart det inte av att äta av den. Men den gick åt nästan finns en liten liten bit kvar.


Nu skall jag snart göra en saffranspannkaka som jag tycker är super gott!

Ja mina grannar skall få smaka senare det tar ju ett tag att fixa till denna saffranspannkakan.

Skickade ner min käre man och handla jag han skulle ett ärende ner till centrum ändå.


Får jag bjuda på lite saffranspannkaka och drottningssylt och vispgrädde???


Ha en fortsatt fin fredag!


Av Cina - 20 mars 2009 13:23

Detta fina tackkort kommer från RUTH som fyllde år den 17/3!

Av Cina - 20 mars 2009 09:46

Nu är jag väldigt arg och irriterad, tävlingen som jag vart med på här i en blogg vann jag med ett foto på min kissemiss Gizmo. Han fick mest röster, men sedan så blir man anklagade för fusk. Och jag kan tyvärr inte rå för att det är någon som sitter o lägger kommentarer till Gizmos bild varje minut med olika namn. Så därför tar jag ej emot vinsten. Men känner även att jag har vunnit! STORT TACK TILL ALLA SOM RÖSTAT PÅ GIZMO.  Det är iallafall ett bevis på att min Gizmo är en fin katt!


Sorry LENA men så här vart det!!!!

Av Cina - 19 mars 2009 15:07

Fösta ska jag tala om att det gick hur bra som helst med pappa igår när mamma var på bingo. Vi skoja o skratta och så var vi ute och åkte oss en liten tut plus att vi kollade på tv. Vid 21:00 var pappa trött och jag fixade honom för natten och han somnade så skönt och han tackade för dagen.

..................................................
............................................


Imorse när jag klev upp och kanske hade vart vaken i 15 min så ser jag att det bli alldeles gult i köket o jag tänkte va e det nu då o så tittar jag upp då står ambulansen utanför mitt köksfönster o jag tittar ut o så ser jag en till ambulans står bakom den andra och jag vart så rädd så jag väkte Håkan o sa att nu är Lena (våran granne mitt över) sjuk för nu är ambulansen här. Men så kom jag på att Lena har ju en granne på 57 år som är sjuklig så jag sa att det nog var han som var sjuk o mycket riktigt visst var det så. Men dessvärre var han död. Han har precis kommit hem från sjukhuset 14 dagar sedan ungefär han kom hem. Då hade han ramlat utanför våra förråd för benen bar han inte och han hade vatten i lungorna när han kom in på sjukhuset. Sedan när han kom hem fick han hemtjänst och så kom de med mat till honom från kommunen för han slarvade med det o det kan man inte göra när man är diabetiker. Mannen dog inför ögonen på tjejen som kom från hemtjänsten så hon var helt för krossad här ute. Och det kan jag förstå hon fick nog en chock. Men nu har dom vart och hämtat mannen. Fast jag har nu lite problem med att han har ju en katt som heter Oskar o vem  tar hand om honom skall det bli en vildkatt av honom. Jag hoppas innerligt att mannens syster tar han om Oskar. Ja detta var ju lite oslustigt o man ser hur fort det kan gå.


..................................................
.............................................

Vi har även vart ut o storhandla idag på Maxi så nu är förrådet påfyllt igen.

Jag hittade en fin jeanskjol till mamma för en billig peng. Den är mörkblå ser nästan svart ut på bilden men det är den inte. Tycker att den var riktigt fin och jag hoppas hon kan ha den.


Solen skiner och fåglarna kvittrar men det blåser faktiskt riktigt kallt tycker jag! Hoppas alla mina bloggvänner och läsare har det bra!

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards