Direktlänk till inlägg 2 november 2009
4 portioner
Ingredienser
1 pkt tosk
3 tsk smör
1 purjolök
2 tomater
salt
peppar
fiskkrydda
3 dl vispgrädde.
GÖR SÅ HÄR
1. Dela fiskblocket i 6 delar
2. lägg i ugnsfast form
3. Salta, peppra och ha lite fiskkrydda på.
4. Lägg i smöret
5. Ställ in i ugnen 200 grader.... låt fisken bli vit.
6. Ansa och skär purjolöken i tunna slantar
7. Hacka tomaterna.
8. Ta ut fisken när det är klar strö då på purjolöken
och tomat hacket och häll grädden över.
9. In i ugnen i igen och lått puttra i 10 min.
Serveras med grönsaker eller rotfrukter.
LYCKA TILL!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|