240 gr köttfärs
2 gula lökar
1 påse kryddig bearnaisesås
1 burk creme fraiche
1 1/2 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
10-12 st potatisar
Strimla löken, med färsen och krydda.
Stek köttfärsen o löken till en röra.
Lägg ugns form och fördela skivad potatis över.
Blanda pulvret i 2 dl vatten och blanda i creme fraichen.
Låt koka upp.
Häll över gratängen. Gratinera i 225 gr i ca 30-40 min, tills potatisen är mjuk.
Servera med sallad
MYCKET GOTT TYCKER VI.
Calma
9 augusti 2010 21:27
Hej där,,
Det där både såg smaskigt ut och lät detsamma,
Ska jag testa,,
tack snälla för du delade med dej,,
Kramen från Calma:=)
http://calma-s.bloggplatsen.se
Lena S
10 augusti 2010 10:32
Det ser gott ut, det måste jag prova. Kul med nya recept, jag har lite idé-torka på matlagningsfronten just nu.
Tack.
Hälsninagr Lena S