Jag fick för mig att baka kavring idag.
Hade hittat ett recept i Hemmets Veckotidning.
Och jag gjorde precis som det stog i receptet.
Ohh va vart det brända tofflor :(
Det stog att man skulle täcka formarna med folie och sedan
ställa en plåt OVANPÅ i ugnen för de inte jag bli
sneda och spricka.
Alltså skulle det bli finare skivor när man skivar upp sedan.
Men det ska jag inte göra någon mer gång utan då
får dom allt bli sneda och spricka.
För dessa vart ju brända naturligtvis.
Visst det går ju och skära bort men näääää fybubblan.
KLICKBILD
Lova att inte skratta nu ser ut som ett par gamla tofflor ;)
Herregud dessa skulle jag inte visa er men nu
gör jag ett undantag.
Men imorgon skall jag göra om detta så hoppas att de då blir bättre.
Vill någon ha receptet så får ni säga till.
Inget regn idag men oj så mörka moln det just nu börjar bli.
Hoppas åskan håller sig borta bara.
För den gillar inte jag alls.
Kan oxå tala om att femöringen jag satt vart inte ett dugg.
Så nästa år provar vi igen.
Önskar er alla en fortsatt fin onsdag
Monica
27 juni 2012 16:24
Ja det blev ju inga lyckade limpor precis,men du får göra om det i morgon.Blir det inte bra då heller så har jag ett bra recept på kavring som man bakar på långpanna,saftigt och gott blir det.
Kram
http://violett.bloggplatsen.se
lillisl
27 juni 2012 16:32
Synd att det blev så tokigt men du får pröva i morgon igen.
Här har vi oxå klarat oss från regn men det hinner ju komma än. Ha en fortsatt bra onsdag vännen
Kram
http://danslillis.bloggplatsen.se
Ruth
27 juni 2012 17:28
Dina limpor är säkert goda om du skär bort den brända toppen. Trodde det var filttofflor när jag såg bilden i miniatyr hehe.
Synd inte femöringen blev vad du tänkte, har du kvar frön ? så förgro i ett fönster tidligt på våren så blir det säker något när sommaren kommer åter. Det växer ju så sakta när man sätter frön, det vill till att ha tålamod, jag satte nog mina frön för sent också, plantorna är små och usliga.
Kram vännen
http://bernamis.bloggplatsen.se
ansepanse
27 juni 2012 18:17
nej, jag skrattar inte. jag tycker att de ser riktigt fina ut och jag är säker på att limporna smakar supergott
här har det regnat små skurar även idag
en fin kväll önskar jag dig vännen - bamsekramen
http://kinaguld.blogg.se
Karin
27 juni 2012 19:36
Man kan inte lyckas jämt...blir säkert jättebra imorgon!Ska plåten ligga uppepå från början?Den blir ju varm så det är klart att brödet blir brännt, anser jag som inte bakar matbröd alls.
Varit i Stockholm idag,säkert gått 2mil...helt perfekt väder för lite shoppingturister(moln o sol blandat).I Enköping måste det kommit rejält med regn,stora pölar.Nu är jag hemma o ska snart lägga fötterna högt.Ha de´/kram
Tinezza
27 juni 2012 19:50
Nä...skippa plåten uppepå och grädda i nedre delen av ugnen istället. Lycka till med en ny sats imorgon :)
http://tinezza.blogg.se
Lena S
28 juni 2012 09:34
(Fnissar lite ialla fall) Men om du skar bort det brända så kanske dom var goda ändå?!
Kramis