~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under mars 2008

Av Cina - 7 mars 2008 16:14

Lovade ju er igår att ni skulle få se hur långt jag kommit med mitt nya projekt. Idag har jag haft väldans fart på virknålen. Går ju fort när man sätter sig ner o börjar virka. Och nu börjar fjärilen växa fram. Är himla roligt att göra något annat än att sitta vid denna burk.....hahahaha.

Ni kan se här under hur det ser ut.Jag hade tänkt gjort kväller med virkningen nu men det vet man inte om det kan bli några varv till innan Let´s Dance ikväll....hahahaha



Idag har vi haft ett strålande solsken och varmt i solen. Riktigt vårlikt, fåglarna kvittrar som attan. Men nu hade jag tänkt göra lite mat känner att magen säger det. Hade tänkt göra tunnbrödsrulle går snabbt o enkelt när man är lat o inte orkar göra mat. Men ibland får man vara lat tycker jag. Blev lite sugen på tunnbrödsrulle så då får det bli det nu....


Önskar nu mina bloggläsare en fin o trevlig fredagskväll.

Av Cina - 7 mars 2008 08:01

Nyduschad står jag framför spegeln bredvid min man, och klagar på mina små bröst.
Istället för att som han brukar göra, säga att dom inte alls är små,
ger han helt otippat ett förslag istället.
 
Han säger:
- Om du vill att dina bröst skall bli större, ta då en bit toapapper och gnugga med det mellan dina bröst ett par sekunder varje dag.
 
Smått chockad, men nyfiken nog för att prova, hämtar jag en bit toapapper ställer mig framför spegeln och börjar gnugga.
 
- Hur lång tid skall det ta? frågar jag min man
 
- Det tar några år, så blir dom större, svarar han självsäkert.
 
Jag slutar att gnugga.
 
- Tror du verkligen att om jag gnuggar en bit papper mellan brösten i
några år, att dom skulle bli större av det?
 
Utan att blinka, svarar han mig:
- Det funkade ju på din ända, eller hur?!
 
Han lever fortfarande och med en hel del träning kommer han också
att kunna gå, säger läkarna.






  

Av Cina - 6 mars 2008 19:10

Vet att jag inte skulle visa er detta men jag kan inte låta bli att göra det. Några var nyfikna på vad jag gjorde. Men detta linne håller jag just nu på med. Och det är ett ryskt mönster så ni förstår att det har vart många turer innan det vart som det skulle. Men Cattha min granne är duktig på att virka så hon har vart men hjälpande hand. Men nu har jag kommit på att jag skall bara göra detta framstycke och sedan köper jag ett fint tyg och sätter som bakstycke. Går ju att klippa ut efter framstycket om man ändrar lite. Jag gillar ju inte att det är så mycket hål o grejer. Man är väl rädd o visa skinnet på något vis.....hahahahahahaha. Men jag tror att det kommer att funka att göra så. Och detta stycke ska jag väl bli klar med tills vi ska åka till Turkiet. Hade tänkt att använda det då. Så nu har jag avslöjat mitt projekt. Ska fota i morgon så får ni se hur långt jag har kommit.....

Av Cina - 5 mars 2008 18:44

Nu har jag satt igång med ett nytt projekt men jag ska inte tala om vad det är ännu utifall att jag tröttnar men jag lovar att ni ska få se det när det blir klart o om det blir klart men jag tror att det blir det iallafall.....:))


Idag har det vart gråkallt som fasen ute, har bara sprungit mellan grannen o mig flera ggr idag. Hon är en hjälpande hand när jag kör fast. Just nu ska jag ligga väldigt lågt med datorn MEEEEEEN jag kommer att blogga varje dag och så kommer jag o hälsa på hos er alla. Är lite trött på att skapa i PSP just nu. Kanske det blir en o annan tagg men inget mer. Önskar att det snart blir vår så man kan vara ute o sitta ute och ha det mysigt. Vill börja städa altanen men det är för tidigt ännu, för det hinner komma mer sot o skit från reningsverket. Vi ska oxå olja in golvet innan våren o sommaren kommer. Så det finns att göra bara det blir varmare.


Ha en fin onsdagskväll alla mina bloggläsare!!!!




Av Cina - 4 mars 2008 22:55

Jag har en bloggvän här som gör smycken i form av halsband och örhängen och nu ska hon lotta ut ett par örhängen och ett halsband.....jättefina .

Gå in och gissa du oxå klicka på länken nedan!!!!


http://marydel.bloggagratis.se/2008/02/29/540381-nu-ar-det-dax-for-en-liten-tavling-vinn-smycken-som-jag-gjort-bilder/

Av Cina - 4 mars 2008 22:31

Jaha nu är raggsockorna klara som jag började på här om dagen. Så nu får man väl börja på något nytt men men vi får se vad det blir. Virka går ju bra får inte så ont i händerna och fingrarna. Men det känns uppe i armarna. Så det blir nog ett ölitet uppehåll nu. Men jag är glad att jag fick dessa klara. Men det var nog för jag inte hade något  internet....hahahaha

Så här ser dom ut iallafall och så viar jag en bild på garnet .



Av Cina - 4 mars 2008 13:56

Nu har det då gått 3,5 dagar sedan internet försvann för oss och det har vart otrevliga att tala med. Och idag har jag ringt på morgonen o sa till dom att nu fasen får ni snart hitta felet annars byter jag bolag. Men oj då sa dom att vi skulle få kompensation för detta. Vi var 5-6 st som hade fel här på gården men ändå säger dom att vi inte har samma fel. Ja jag fattar inte men nu så hoppas jag att jag slipper detta strul mer. Vi fick 1 månad gratis iallafall, men min granne fick 2. Jaja jag bryr mig inte om det för jag är himla glad att det funkar igen.

Av Cina - 3 mars 2008 16:22

Eller datastrul är det inte för datan fungerar men det är uppkopplingen som det är fel på. Jag återkommer så fort det blivit åtgärdat..

Ha en fin dag alla bloggläsare.


Kramen//Cina

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards