Direktlänk till inlägg 27 juli 2007
2 portioner
7,5 points
200 gr mager nötfärs
2 msk finhackad rödlök
1 krm chilipulver
1 krm paprikapulver
1 krm oregano
salt, grovmalen svartpeppar
2 tsk margarin
2 st runda grova hamburgebröd
salladsblad
2 msk chilisås
rödlöksringar
Blanda nötfärs, lök och kryddor. Stek burgarna i margarinet, några minuter på varje sida, tills dom är genomstekta. Dela brödet, lägg på salladsblad, chilisås, hamburgaren och rödlöksringar. Lägga på locket och servera genast.
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|